Bruke Steam Deck som et desktop gaming system

Valves Steam Deck vinner allerede over spillere med sin unike blanding av kraft, bærbarhet og prising. DET er pc-spillsystemet som mange har ventet på, og fra $399 er det samme pris som den digitale utgaven AV PS5 og bare $50 mer enn En Nintendo-Bryter med OLED-skjerm.

Det er allsidig, også. Ved Hjelp Av Steam Deck-Dokkingstasjonen som kommer ut senere i år eller en eksisterende DREVET USB-Hub, kan du koble den håndholdte til en ekstern skjerm og bruke frittstående eksterne enheter. Det ber om spørsmålet: hvordan fungerer det faktisk som et skrivebord i dag?

Rock Paper Shotguns James Archer satte nylig ut for å finne ut, paring Steam Deck med en 1080p skjerm, samt et frittstående tastatur og mus.

I Horizon Zero Dawn kunne Archer gjennomsnittlig 40 bilder per sekund ved Hjelp Av Steam Decks integrerte skjerm med originale kvalitetsinnstillinger. På 1080p-skjermen falt gjennomsnittet til bare 26 bilder per sekund. I God Of War, Steam Dekk gjennomsnitt 35 fps på den integrerte skjermen, men bare 20 fps når du kjører på den eksterne skjermen.

Andre steder gikk Wolfenstein II: The New Colossus fra en solid 60 fps ned til rundt 35-45 fps ved 1080p. Dødsdøren var også gjennomsnittlig 60 fps på systemet, men dyppet til 35-40 fps på 1080p-skjermen. Og hvis du er villig til å senke grafikkvaliteten litt, er titler som Elden Ring og Til Og Med Crysis Remastered perfekt spillbare på en 1080p-skjerm.

Leave a Comment