LimeWire er tilbake fra graven som EN nft markedsplass

LimeWire – P2P-tjenesten-stengt mer enn et tiår siden, men i fjor, Østerrikske brødrene Paul og Julian Zehetmayr kjøpt selskapets immaterielle rettigheter og eiendeler med mål om å relansere plattformen.

Den Nye LimeWire vil lande som en digital samleobjekt markedsplass For kunst Og underholdning I Mai 2022. Markedet vil i utgangspunktet fokusere på musikk, slik at brukerne kan lage, kjøpe OG handle NFT samleobjekter.

Gjenopplivingen vil delvis bli finansiert ved lanseringen Av Et LimeWire-token som først vil bli tilbudt strategiske partnere i forkant av et privat token-salg neste måned og et offentlig token-salg i fjerde kvartal.

LimeWire debuterte helt tilbake i 2000 og ble en ledende p2p-klient, med fokus på digital musikkdistribusjon. Rettssystemet fanget Opp Til LimeWire og de fleste av sine kohorter, tvinge dem ut av business. Abonnementsbaserte streamingtjenester som Spotify ville til slutt gå inn for å fylle tomrummet, og bevise at forbrukerne var villige til å betale for media hvis det var lett oppnåelig og til en rimelig pris.

Interesserte kan bli med på en venteliste på Limewires nettside for å være blant de første Til å få En LimeWire NFT.

Leave a Comment