Microsoft topper metacritic game publisher-rangeringen for 2021

Metacritic rangerer sin liste over topputgivere ved hjelp av flere kriterier: gjennomsnittlig Metascore for alle spill utgitt det året, prosentandelen av scorede produkter Med Gode anmeldelser (en score på minst 75), prosentandelen av scorede produkter med Dårlige anmeldelser (49 eller lavere), og antall titler som faller inn I Den Store kategorien (90 eller høyere med minimum 7 anmeldelser).

Xbox Game Studios utgitt fem spill over i fjor, selv om det hadde 10 Metacritic oppføringer på grunn av de ulike plattformene de ble utgitt på. I tillegg til å ta topplasseringen, har selskapet æren av å være den første Med en gjennomsnittlig Metacritic score på over 85 (87.4) I De 12 årene Metacritic har kjørt utgiverrangeringen.

Alle Microsofts spill ble klassifisert Som Gode, mens tre scoret over 90, markerer dem Så Gode: Forza Horizon 5, Psychonauts 2 og Xbox Series X-versjonen av Flight Simulator. Halo Infinite klarte 87, i tilfelle du lurte på.

Sitter bak Microsoft i nummer to spot Er Sony. De ti kampene scoret i gjennomsnitt 81,3, med alle unntatt En rangert Som Gode og Ingen Gode oppføringer. Sonys gjennomsnittlige score på 81,3 ville vært bedre hvis Ikke For Destruction Allstars (62) å bringe den ned.

Leave a Comment