Nedimovich: førstehjelp til bønder fra 15 år. desember

Ministeren besøkte gården Til Stoyadin-familien I Dupaya, og ved denne anledningen snakket med lokalbefolkningen om de nåværende problemene de står overfor i forbindelse med eierskap av beite og land.

Ved denne anledningen fortalte han lokalbefolkningen at Departementet, gjennom Styring Av Jordbruksmarker, ville vurdere problemene til innbyggerne i denne landsbyen, og annonserte at kommunen snart ville få svar på alle relevante emner.

Han bemerket at tiltak for å bistå landbrukssektoren I Serbia er under utvikling, og la til at budsjettet tilgjengelig for neste år er 18 prosent mer enn i 2021.

Det første tiltaket beregnet for landbruksprodusenter er kjøp av mekanisering og vil være fra 15. Nedimovic sa at i desember, hvor 50 prosent er refundert for utstyr, og deretter lavere tiltak vil bli tatt, som vi har til rådighet i samsvar med lov om landbruk Av Serbia.

Han kunngjorde at Fra tirsdag Forsamlingen vil vurdere endringer i lov om landbruk om elektronisk søknad om subsidier gjennom den nye portalen «E-Agrar».

Han forklarte at gjennom denne portalen vil hver bonde kunne kontrollere sitt anlegg når som helst.

I tillegg bemerket han at med det nye digitale systemet vil alle former for korrupsjon og vilkårlighet av offiserer bli redusert, og at alle data vil være gjennomsiktige.

Ifølge lokale handelsmenn og storfeavlere som ministeren snakket med, oppstår det største problemet med beite som leies ut og hvor ulovlige gjenstander ligger, der lokale innbyggere bor.

Kommunen solgte vår beite, og vi ble igjen uten et sted. Vi har en arhundre gammel slede som var omgitt av «vill» for lenge siden. Men det var en person som kjøpte den, og vi må forlate det nå, sa en av de lokale innbyggerne I Dupai.

Provinssekretæren For Landbruk, Vannforvaltning Og Skogbruk, Chedomir Christmas, refererte til subsidiene som staten tilbyr til bønder og bemerket at budsjettet Som Sekretariatet planlegger neste år, er en milliard dinarer mer enn den nåværende.

Han bemerket at landbruksprodusenter spesielt er interessert i en konkurranse om dockingsutstyr og en konkurranse om investeringer i fysiske eiendeler i landbruksbruk.

For de som er engasjert i husdyrhold, vil det bli en konkurranse om å utstyre husdyrhold, for hvilke 110 millioner dinarer er planlagt å bli allokert fra budsjettet neste år, hvorav maksimumsbeløpet per applikasjonsenhet vil være 2 millioner Dinarer, annonserte Jul.

Borgmesteren I Bila Tserkva kommune vurderte problemet med borgere med beite, og forklarte at gjenstandene som ligger på dem ikke ble legalisert, for da de ble bygget, var det ikke noe system for byggetillatelser.

Hun påpekte at ingen inspeksjoner har blitt utført på beite så langt, og uttrykte håp om at alle problemer vil bli løst i nær fremtid.

Leave a Comment