Ny Sabrent-dokkingstasjon har to Thunderbolt 3-porter, Opptil 16 TB nvme-lagring for $2900

Sabrients nye dock er bare noen få viktige komponenter unna å være en kraftig mini-PC. Lagre FOR EN CPU/GPU-kombinasjon og minnespor, Thunderbolt 3 Dual NVME SSD-dokkingstasjon, som oppdaget Av TweakTown, tilbyr mange tilkoblingsmuligheter for å superlade ultrabooks via en enkelt kabel.

Hovedpunktet er dockens lagringsevne, for tiden tilgjengelig I konfigurasjoner PÅ 2TB / $500, 4tb / $650, 8TB / $1300 og 16TB for en øyevannende $2900. Sabrent bemerker at dockens innebygde nvme-stasjoner er ‘veldig lik’ til Selskapets Rocket Q SSD.

Til referanse er sistnevnte EN QLC-basert PCIe 3.0-stasjon, men gjennomstrømning i tilfelle av denne dock maxes ut på 1,5 GB / s (1,500 MB/s). Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer to Thunderbolt 3-porter med kapasitet på 40gbps båndbredde, hvorav DEN ene ER PD 3.0 vurdert for lading enheter på OPPTIL 96W.

Det er også en Enkelt DisplayPort 1.4 for tilkobling til EN [email protected]/[email protected] skjerm, og lavere oppløsning skjermer. I tillegg kan den innebygde SD-kortleseren overføre data på OPPTIL 270 MB / s, mens kablet nettverk tilbys Av En Gigabit Ethernet-port.

Selv Om Sabrent lister windows PC-støtte (uten å spesifisere EN OS-versjon), bemerker selskapet eksplisitt at Bare Intel-drevne Mac-er kan låse opp dockens fulle funksjonalitet. Kommer inn på 5.55 x 5.57 x 1.7 tommer (l x b x h), inneholder dockens emballasje en 2ft Thunderbolt 3-kabel, strømforsyning og en brukerhåndbok.

Leave a Comment