Samsung s22 struping gyter snakk om regulatoriske etterforskning og gruppesøksmål

Tidligere denne måneden fant noen nysgjerrige nok til å teste Samsungs Galaxy S22-ytelseskrav at de bare holdt sant mens de kjørte benchmark apps. Det viste seg at selskapet hadde strupet tusenvis av populære apper på flaggskipstelefonene, antagelig for å bevare batterilevetiden og forhindre at de overopphetes under tung bruk.

Dette førte til at utviklerne bak det populære benchmarking-verktøyet Geekbench forbød De siste fire generasjonene Av Galaxy s-serien telefoner, da mange brukere klaget på koreanske sosiale medier og Samsungs støttefora sa at de også har opplevd dette problemet på eldre modeller.

Samsung utstedte nylig EN FAQ på sin koreanske støtteside som svar på det offentlige ramaskriket. I det, selskapet sa Sin Game Optimizing Service (GOS) er utviklet for Å hjelpe Galaxy enheter balanse ytelse og batterilevetid på en måte som ikke påvirker brukeropplevelsen.

Den koreanske giganten noterer seg listen over 10.000 apper som dukket opp på nettet, brukes av GOS for raskt å avgjøre om en nylig installert app er et spill eller ikke. Samtidig sa selskapet at benchmarking verktøy ikke er identifisert som spill, slik at deres oppførsel ikke styres AV GOS. Dette er mer eller mindre en innrømmelse at det bevisst spjeldet populære spill, noe Som også fikk OnePlus i varmt vann i fjor.

I en fremtidig One UI-oppdatering vil Samsung legge til en bytte for folk som vil deaktivere GOS på Galaxy s-telefonen. Korea Herald skriver imidlertid At Sør-Koreas Fair Trade Commission planlegger å starte en undersøkelse av saken for å se om selskapet overtrådte reklamelov når de markedsførte Sin Galaxy S22 – telefonlinje.

Samsungs problemer stopper ikke der, da en annen lokal publikasjon hevder at en gruppesøksmål bryter mot den. Tilsynelatende er flere Galaxy S22-eiere ikke glade for å bli villedet om telefonens ytelsesfunksjoner, så de ber om 300 000 vant ($245) i kompensasjon per person.

Med så mange nyere telefoner som pakker mer databehandlingsstans enn kjølingen kan håndtere, bør det ikke komme som en overraskelse at selskaper som Razer bygger RGB-fans du kan stroppe til dine mobile enheter. Noen telefonprodusenter som Nubia går selv så langt som å integrere små fans i sine telefoner for å sikre at brikkesettene gir høyest mulig nivå av vedvarende ytelse uten overoppheting.

Leave a Comment