Sony stanser Alle playstation maskinvare-og programvareforsendelser, digitalt salg I Russland

Hva skjedde? Sony har blitt det siste selskapet til å kunngjøre at det trekker sine produkter og tjenester fra Russland etter landets invasjon Av Ukraina. Sony har bestemt Seg for å stanse Salget Av Gran Turismo 7 i russland.

«Sony Interactive Entertainment slutter seg til det globale samfunnet i å be om fred I Ukraina,» skrev selskapet i en uttalelse. «Vi har suspendert alle programvare-og maskinvareforsendelser, Lanseringen Av Gran Turismo 7 og driften Av PlayStation Store I Russland.»

I Tillegg sa Sony at Det ville støtte humanitær hjelp gjennom en $2 millioner donasjon til Fns Høykommissær FOR Flyktninger (UNHCR) og den internasjonale NGO, Redd Barna, for å hjelpe ofre for invasjonen.

Andre Steder, Bungie, som er i ferd med Å bli kjøpt Opp Av Sony, kunngjorde at Det er suspendere Alle Destiny 2 salg og handel I Russland og Hviterussland. Spillere i disse regionene vil fortsatt kunne spille Destiny 2-innhold de allerede har kjøpt og laste ned gratisspillet, men vil ikke lenger kunne kjøpe nytt innhold eller Sølv. Selskapet introduserer også et gult Og blått Cоняшник Gratis Emblem For Spillere Å Vise sin støtte til det ukrainske folket.

Listen over selskaper som trekker sine tjenester og produkter fra Russland fortsetter å vokse. Microsoft, Activision Blizzard, Epic Games, Netflix, Mastercard, Visa, Paypal, EA, Amazon, CD Projekt Red, Ubisoft, Apple og Take-Two er bare noen av navnene som har tatt affære. Og Verge bemerker At Nintendo har satt sin russiske eShop i vedlikeholdsmodus som betalingsprosessor suspendert behandling rubler. I Tillegg har Den Japanske spillgiganten forsinket Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp etter invasjonen.

Vi har også sett internettleverandør Cogent avslutte sin tjeneste med russisk-baserte kunder, Og Lumen Technologies, en annen internett-ryggradsleverandør, annonserte nettopp at den stopper sin virksomhet i Russland. Sistnevnte teller teleleverandører Rostelecom, TransTelekom og mobiloperatører MTS, Megafon og VEON blant sine russiske kunder.

Leave a Comment