Vil du justere Høyden På Apple Studio-Skjermen? Det vil være en annen $400

Det ble hevet øyenbrynene denne uken Da Apple avduket Studio Display, en 27 » 5k retina-skjerm med en oppløsning på 5120 x 2880 (218 PPI) som koster mindre enn halvparten av $5000 det koster For Pro Display XDR; admittedly, den dyrere skjermen er fem inches større og har HDR.

Et annet veldig velkommen aspekt av Studio-Skjermen er at $ 1,599-prisen ($1,899 med nano-teksturert glass) inkluderer en skjermstativ eller VESA veggfeste, i motsetning Til Pro-Skjermen, som belaster $1,000 for et slikt privilegium. Men før du skriver et takk til Apple, vær oppmerksom på at inkludert den ganske standardfunksjonen for høydejusterbarhet vil legge til en annen $400 til prisen, og ta den til $1,999.

Apples bilder tyder på at den ekstra $ 400 legger til en liten, bevegelig arm til stativet som muliggjør høydejustering. Man kan bare anta at dette er laget av gull og encrusted med diamanter.

Apple er kjent for sine ekstravagant priset elementer. I tillegg til $ 1000 Pro Display XDR-Stativet, er det $ 300 Feet Kit og $ 700 Wheels Kit For Mac Pro, som egentlig bare er fire fot eller fire hjul. Og ikke glem $ 19 poleringsklut det anbefaler til kjøpere av sin nano-teksturerte Pro Display XDR. Du tror kanskje det er uanstendig for et lite stykke materiale, men Det var På Et tidspunkt Apples mest restordrede produkt.

Leave a Comment