Windows 11 vil snart ha et forhåndsinstallert videoredigeringsverktøy kalt Clipchamp

Microsoft frøet en Ny Windows 11 Insider build (22572) i Dag gjennom Dev-Kanalen, og mens den ikke inneholder noen nye funksjoner, introduserer den to nye «innboks» – apper som snart vil være en del av standardopplevelsen I Windows 11.

En Av Dem heter Clipchamp, en nettleserapp for redigering av videoer Som Microsoft kjøpte i fjor for en ukjent sum. På den tiden sa selskapet at det var ute etter å integrere appen I Sin Microsoft 365-pakke,og at den utforsket ideen om å integrere Den i Windows.

Clipchamp er ikke så kraftig Som For Eksempel Adobe Premiere Eller DaVinci Resolve, men for De Fleste Windows-brukere vil det trolig være en fordel, da det ikke vil overvelde dem med funksjoner de ikke trenger eller engang vet hvordan de skal bruke.

I stedet Tilbyr Clipchamp en kombinasjon av maler sammen med et bibliotek med lagermedier, filtre, stiler og overgangseffekter for å hjelpe brukere med å lage videoer med multi-track lyd med relativ letthet.

Du kan eksportere de resulterende videoene til sosiale medier direkte fra appen, Og Microsoft sier At Det er integrert En Azure-drevet tekst-til-tale-funksjon som lar skapere legge til voice-overs på mer enn 70 språk. Appen integreres også Med OneDrive, slik at du kan importere fra og eksportere filer til Den.

Den andre «innboks» – appen som blir introdusert Til Windows 11, Er Microsoft Family Safety-appen, som vil bringe foreldrekontroll for Alle Microsoft-kontoene som brukes av familien din på ett sted. Dette ligner på De eksisterende Microsoft Family Safety-appene For Android og iOS, og det er verdt å merke seg at det bare kommer forhåndsinstallert På Pcer som kjører Windows 11 Home.

Fremover sier Microsoft At Det vil begynne å teste en oppdatering til søkeopplevelsen I Windows 11 (som vi bør merke seg, forblir så ille som det alltid har vært) som » fremhever interessante øyeblikk i tide.»

Dette betyr At Windows regelmessig oppdaterer søkeboksen I Start-Menyen med innhold som helligdager, jubileer, illustrasjoner og mer. Nylige søk vises til venstre, og hvis du logger på med en jobb-eller utdanningskonto, kan du søke etter filer og kontakter Via Microsoft Search, og de vises i samme boks.

Heldigvis vil du kunne slå av dette. Hvis du ikke liker funksjonen søkehøydepunkter, kan du deaktivere den ved Å gå Inn I Innstillinger > Personvern Og Sikkerhet > Søkeinnstillinger og bytte » Vis søkehøydepunkter.»Microsoft sier at de planlegger å teste dette i Utgivelseskanalen Som Starter neste uke.

Andre Steder har denne nyeste Windows 11-bygningen mange reparasjoner under hetten og noen kosmetiske endringer som moderniserer utseendet på ting som Utskriftskøen og noen diverse ikoner for å tilpasse Seg Microsofts Fluent design language.

Leave a Comment